Hem
Hem

Resurser

 

4DFrame är ett pedagogiskt verktyg som når sin fulla potential när man kan se vidden av hur det går att använda. Det är behöver en introduktion och fortlöpande utbildningsinsater för att man på bästa sätt skall kunna utnyttja materialet. Nordic 4DFrame arrangerar introduktions- och fortbildningskurser för t ex lärare. Dessa genomförs av certifierade coacher som har fått utbildning i Korea.

 

Samarbetet och utbytet mellan dem som använder materialet är av stor vikt och det finns ett kontaktnät där information delas.

 

En viktigt del av arbetet Nordic4DFrame kan även hjälpa din skola, ditt museum eller ditt science center etc. att installera en 4DFrame Activity Centre var man kan erbjuda fördjupning i detta spännande pedagogiskt material, se färdiga modeller och pröva att bygga på olika sätt och med olika metoder.

 

Där kan man också finna instruktioner till olika 4DFrame modeller, få hjälp och vägledning och även bekanta sig med resultat av en del forskning som presenterats kring som användningen av detta pedagogiskt verktyg.

 

 

Tillbaka till överst på sidan

 

©2013-2015, Nordic4DFrame AB

Grönviksvägen 6, 185 41 Vaxholm, Sweden

 

Resurser